Het was even stil op de site, echter zat ik niet stil

Het is even geleden hier een update van de laatste tijd:

Nu heb ik sinds kort weer  een baan wederom in Giethoorn als kok, tevens heb ik in de tussen tijd een auto gekocht, een alfa romeo 155.
En van het zomer zal ik ook weer nieuw materieel aanschaffen.

Mijn verlanglijst ziet er als volgt uit:
– GTW arriva diesel digi sound
– Rail pro v100 digi sound
– Nederlands militair vervoer
– OV-chip IRM
– Gele plan T (sound?)
– Ik hoop de trix thalys op mijn baan te krijgen (eventueel met alle uitbreiding sets )
– Benelux  stam met stuur stand en lok (wil ik nog graag er bij)
– ICR of  ander  intercity materiaal eventueel met stuur stand rijtuig

Verder denk ik niet dat ik mijn baan heel veel verder af ga bouwen ( lees  faller car systeem nog aan leggen, gras zaaien enz) ik wil me liever nu voor berijden op het materieel en elektronica (digitale wissel aan sturing) dan het uiterlijk van mijn baan, hoe wel het uiterlijk ook belangrijk is…  Dan zal ik materialen gaan gebruiken die ik op een nieuwe baan kan her gebruiken. Om dit moment van schrijven ben ik 25, en ben niet  van plan de rest  van mijn leven bij mijn moeder te blijven wonen. Dus nu al vast sparen voor een nieuwe baan waar ik dan rustig mee bezig kan, dat ziet er als volgt uit:

– groot schaduw station (of 2) onder de baan of in een andere ruimte  als het huis het toelaat
– volledige digitale aansturing (zoiezo de wissels, maar misschien ook wel blok beveiliging)
– faller car systeem (het liefste digitaal)
– het plaatsen van seinen en bovenleiding

Voor dit jaar hoop ik nog 16 wissel aandrijvingen op de kop te kunnen tikken zo dat ik verder kan met ballasten van deze baan, maar voor dat het  zo ver is heb ik nog 2 engelse wissels links nodig en 1 rechte wissel rechts.

Dit was het  eerst tot zo ver.

Met vriendelijke trein groet,
Arnaud Vaartjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *