Auteursrecht

Alle digitale foto’s, afbeeldingen, elektronische tekst en HTML-broncode op de website van www.arnaudvaartjes.nl zijn gemaakt door Arnaud Vaartjes, tenzij anders aangegeven en zijn hiermee auteursrechtelijk beschermd. Met een goed Nederlands woord: Hierop berust auteursrecht.

Alle digitale foto’s, afbeeldingen, video’s en elektronische tekst mogen alleen gekopieerd en gebruikt worden voor persoonlijk en educatief gebruik, onder de voorwaarde dat deze ongewijzigd zijn en zijn voorzien van een bronverwijzing. Dit geldt ook voor gebruik van digitale foto’s, afbeeldingen, video’s, elektronische tekst en HTML-broncode afkomstig van arnaudvaartjes.nl op niet-commerciële websites. Hiervoor is een link naar de website van arnaudvaartjes.nl (www.arnaudvaartjes.nl, www.arnaudvaartjes-fotografie.nl*  ) een minimale voorwaarde.

Commercieel gebruik van de digitale foto’s, afbeeldingen en elektronische tekst (inclusief publicaties in tijdschriften en/of op commerciële website) is niet toegestaan zonder onze schriftelijk toestemming.

Kortom: Gebruik wat je wil van arnaudvaartjes.nl, maar wijzig niets. Doe dit niet zonder een bronverwijzing en zeker niet als je hetgeen wat wij gemaakt of geschreven hebben gebruikt op een commerciële manier (ofwel om er zelf geld mee te verdienen, gezien). Indien u hierover vragen heeft, neem contact met ons op

.

*= is een onderdeel van www.arnaudvaartjes.nl